ajjdebruijn Onderweg

Reisfoto's, reisfilms, en reisverslagen
van Arno en Marga de BruijnTijdens onze omzwervingen rond de wereld hebben wij talloze foto's en films gemaakt. Tot mei 2003 gebeurde dat met analoge camera's, daarna brak voor ons het digitale tijdperk aan. Veel van die foto's en films vindt u op deze website.

In de rubriek Foto staan combinatiefoto's, grote foto's samengesteld uit meerdere opnames. In Film staan videos die via YouTube zijn te bekijken.

In de rubriek Verhalen vindt u reisverslagen. Deze zijn gerangschikt onder drie kopjes. In De Analoge Avonturen van Arno en Marga leest u verhalen van onze reizen vr 2003. In Digital Directions staan verslagen van onze reizen n 2003. Tenslotte is er Op reis met Arno en Marga, waarin wij een bepaald gebied of land doorkruisen aan de hand van foto's gemaakt in verschillende jaren.

De rubriek Flight Simulator bevat verslagen met tekst en foto's van vluchten die Arno op zijn PC heeft gemaakt met Microsoft Flight Simulator. Hij probeert daarbij alle vliegvelden aan te doen waarop wij eens in real life zijn geland. Daarnaast doet hij een poging in 800 etappes rond de wereld te vliegen en daarbij alle continenten te bezoeken.

In de rubriek Boek neemt Arno u mee op zijn reizen door de wereld van de literatuur door middel van afbeeldingen van de boeken die hij heeft gelezen.

Wij wensen u veel plezier tijdens uw bezoek aan deze website. Reacties zijn altijd welkom.
20 03 2023 in Boek: "The World and All That It Holds" van Aleksandar Hemon || 19 03 2023 in Flightsimulator Doel 2: Vluchten #16 t/m #20 || 10 03 2023 in Boek: "Het tellen van de dagen" van Fernando Aramburu


 

© 2023 Arno de Bruijn